Klopp bez velikih pojačanja: Nismo Manchester City i PSG

Menadžer Liverpoola

Klopp bez velikih pojačanja: Nismo Manchester City i PSG

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp najavio je da ovog ljeta Redsi neće trošiti veliki novac na pojačanja.

S Liverpoolom se posljednjih sedmica povezuje malo koje ime, što je i očekivano s obzirom da je engleski sastav prethodnih godina ulagao u tim, a da neće biti velikih pojačanja tvrdi i sam Klopp.

"Ovaj prijelazni rok neće biti toliko značajan za nas. U posljednje dvije godine uložili smo dosta u momčad, ne možemo svake godine trošiti velike cifre... Samo Manchester City i Paris Saint-Germain su u stanju svake godine dati po 200 ili 300 miliona", kaže Klopp, prenose britanski mediji. 

U ovom prijelaznom roku Liverpool je u svoje redove doveo samo Seppa van den Berga koji je ranije igrao za Zwolle.

"Moguće je da ćemo dovesti samo jednog fudbalera, ako nađemo, naravno, odgovarajućeg. Ali, i a ko ne uspijemo u tome, neće biti katastrofa. Već imamo rješenja. Sigurno neki neće biti sretni, svi žele da imamo vrhunske igrače i na klupi, što nije lako", dodao je.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon što je u minuloj sezoni ostvaren cilj osvajanjem Lige šampiona, u Liverpoolu nadaju se kako bi sada mogli konačno da osvoje prvo mjesto i u Premier ligi.

Nova sezona bit će otvorena utakmicom protiv Norwicha. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
trebas samo jos jednog extra stopera i veznjaka jer je henderson povrijdjen stalno i top ekipa...
0 2
Mu'min Juventino FKS
Hajd kad neka budala ovo pise i komentaride al jedan trener da je ovolika kokos i da ne zna koji su klubovi najbohatiji na svijetu i koji daju pare pa jebem mu mater. Koji city i psg, 5 i 6 klub. Real barsa united klooe hajvanu jebeni mogu da ttose vise noge city i psg, a liverpol je tek 8mi
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi