Klopp: Coutinho nije na prodaju

Trener Liverpoola poručio

Klopp: Coutinho nije na prodaju

E. Čaušević

Philippe Coutinho je ni kriv ni dužan dio transfer sage Neymara koji će najvjerovatnije Barcelonu zamijeniti Parizom.

Ovaj brazilski fudbaler bi u narednim danima trebao potpisati za PSG koji će ga platiti nevjerovatnih 222 miliona eura. Mediji već danima spekulišu o tome da će njegova zamjena gotovo sigurno biti Courinho koji se već neko vrijeme nalazi na meti Barcelone.

Međutim, trener Liverpoola Jurgen Klopp je jasno dao do znanja do svima da Redsi nemaju namjeru da prodaju Brazilca. Njemački stručnjak je poručio da nijedna ponuda Barcelone ne može uvjeriti njega, ali i čelnike kluba da puste Coutinha da ide.

"Jednostavno želim da kažem da Coutinho nije na prodaju. Pojavile su se i priče da je on već igrač Barcelone što je zaista smiješno. Mi ne želimo da on ide iz Liverpoola ma kakva ponuda stigla iz Barcelone", rekao je Klopp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi