Klopp dao životnu lekciju Lampardu: "Još mora učiti..."

Nijemac uzvratio Lampardu

Klopp dao životnu lekciju Lampardu: "Još mora učiti..."

Trener Liverpoola Jurgen Klopp prokomentarisao je nedolično ponašanje Franka Lamparda.

Redsi su u sklopu 37. kola engleskog Premiershipa pobijedili Lampardov Chelsea s 5:3, a taj poraz treneru Plavaca nije najbolje sjeo i nakon utakmice sipao je "drvlje i kamenje" po Kloppu i Liverpoolu.

Na društvenim mrežama čak su se i pojavili snimci kako Lampard u toku utakmice viče na Kloppa. Nakon dobacivanja s Liverpoolove klupe, Lampard je rekao Kloppu: "Ne pitam te ništa. Šuti, odje*i i ti", što je ovaj prokomentarisao danas tokom druženja s novinarima.

Klopp je kazao kako razumije Lampardovo ponašanje i da poštuje strast koju ima prema fudbalu, a na sve mu je uzvratio - životnom lekcijom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nismo arogantni kako on to smatra. Poštujem to što je Lampard kompetitivan, što je takmičarskog duha, ali za mene je priča o utakmici gotova čim sudac označi kraj. To je ono što on mora naučiti. Nije se držao toga, ali mlad je trener, ima puno vremena pred sobom. Sve prestaje nakon zadnjeg sučevog zvižduka", ponovio je Klopp.

Nijemca su također pitali za transfer Dejana Lovrena u Zenit o kojem se sve više špekuliše, ali o tome, kao ni o eventualnim dolascima, nije želio govoriti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti