Klopp demantovao mogućnost dolaska Keite u januaru

Ništa prije ljeta

Klopp demantovao mogućnost dolaska Keite u januaru

Trener Liverpoola Jurgen Klopp je rekao da vezni fudbaler Naby Keita neće doći u klub tokom januarskog prelaznog roka. 

Redsi su dogovorili transfer sa Leipzigom vrijedan čak 48 miliona funti, a Keita će na Anfield doći narednog ljeta. Ipak, Kloppa su novinari upitali da li postoji mogućnost da se Keita priključi njegoovm timu već u januaru obzirom da Leipzig nije izborio plasman u osminu finala Lige prvaka.

Klopp je odbio tu mogućnost.

"Postoji dogovor između klubova da će Keita u junu ili julu doći u Liverpool. Nema ništa drugo što mogu da kažem o tome u ovom trenutku. Zaista trenutno ne razmišljamo o tome zbog svega što su iz Leipziga rekli. Oni kažu da neće prodavati igrače tokom januarskog prelaznog roka. Zašto bi onda napravili tako nešto? (prodali ga u januaru). Dakle, ne, ne razmišljamo o tome", rekao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi