Kloppu je "puk'o film": Menadžer Redsa otvorio dušu, u Engleskoj mu zabranjen intervju!

Nakon pobjede nad Leicester Cityjem

Kloppu je "puk'o film": Menadžer Redsa otvorio dušu, u Engleskoj mu zabranjen intervju!

Admin Čaušević

Juergen Klopp je poznat kao trener što kaže ono što misli zbog čega je i izuzetno cijenjen u svijetu fudbala.

Liverpool je u derbiju pobijedio Leicester City s 3:0, a poslije te utakmice menadžer Redsa je "rigao vatru" tokom intervjua.

Nijemac je bijesnio zbog pretrpanog rasporeda, prozvao je vlasnike TV prava za engleski Premiership, a na kraju je njegov intervju u Engleskoj i zabranjen.

"Ako se vi i BT Sport ne dogovorite, mi smo svi gotovi", poručio je Klopp u izjavi za Sky, televizijsku kuću koja zajedno s BT Sportom prenosi utakmice.

Sky Sports nije prikazao intervju s Kloppom, ali je to uradio američki NBC. Nije teško zaključiti zašto je u Engleskoj došlo do cenzure.

"Ako nastavimo igrati srijedom i četvrtkom navečer u evropskim kupovima i za reprezentacije, pa onda opet subotama i nedjeljama u podne u Premiershipu, nisam siguran da ćemo završiti sezonu sa zdravih 11 igrača. To nije samo problem Liverpoola, to se itekako tiče i engleske reprezentacije", otvorio je Klopp dušu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne mogu vjerovati da u ovako specifičnoj godini mi moramo uopšte razgovarati o nužnosti promjena. Svi igrači govore da je ovo izrazito teško i stvarno je tako, ali se ništa ne mijenja. Ove sedmice mi igramo u srijedu navečerprotiv Atalante i već u subotu u 12:30 čeka nas gostovanje kod Brightona. Razmišljam o tome da unaprijed pošaljem bodove u Brighton..."

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1602245913
Koliko dobijate love još se i žalite. Stvarno, bolje da plaćaju epidemiologe astronomskim svotama nego ove fudbalere.
7 3
Sedmirrrrr
Napusti to Jurgen.ajd sa nama fali nam montera,plata redovna vikend slobodan
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi