Klopp je htio da zagrli Firmina, ali je uslijedila neočekivana reakcija

Brazilac zabio za pobjedu na Tottenhamom

Klopp je htio da zagrli Firmina, ali je uslijedila neočekivana reakcija

A. Čaušević

Liverpool nastavlja suvereno koračati ka osvajanju Premiershipa, prvog nakon tri decenije čekanja. 

Liverpool nastavlja suvereno koračati ka osvajanju Premiershipa, prvog nakon tri decenije čekanja.

U derbiju 22. kola Liverpool je na gostovanju s minimalnih 0:1 pobijedio Tottenham te je niz bez poraza u prvenstvu produžio na 38 utakmica.

Strijelac jedinog gola za Redse bio je Roberto Firmino koji je na kraju utakmice iznenadio Juergena Kloppa i to izvinjenjem što nije dao više golova.

"Kada sam otišao prema njemu da ga zagrlim poslije utakmice, želio je da stanem i popričamo. Rekao mi je: 'Znam da sam trebao dati više golova'. A apsolutno nisam to želio da mu kažem", kazao je Klopp.

Ipak, njemački stručnjak se složio sa svojim napadačem.

"To je vjerovano istina. Trebao je zabiti odmah iz prve šanse. On je super, super igrač. Ne govorim ovo prvi put i nadam se da ovo nije posljednji put da to kažem. Impresivan je", dodao je karizmatični trener.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I da, Brazilac je dopustio Kloppu da ga zagli i tako jedan drugom čestitaju na još jednoj pobjedi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BaboBih
Haha koja prica, Klopp i Firmino krenuli u zagrljaj ali ne nisu odma!!! prvo su stali pa se zagrlili... kakva drama ljudi, film ce da se pravi po ovom dogodaju! jako jako bitna informacija. Hvala vam sportsport za prenos, jednostavno da ovo... ne mogu vise da pisem, suze teku :P haha
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi