Klopp je novo pojačanje našao u Dortmundu

Subotić u Redsima?

Klopp je novo pojačanje našao u Dortmundu

Nekadašnji reprezentativac Srbije Neven Subotić mogao bi od januara ponovo sarađivati sa Jurgenom Kloppom.

Poznato je da njemački stručnjak u novi tim voli dovoditi igrače iz prethodnog, a Neven Subotić je upravo bio takav slučaj. Njega je Klopp u Dortmun doveo iz Mainza gdje ga je i trenirao prije nego što je prešao na Westfalen.

Subotić je ove godine potpuno pao u drugi plan kada je u pitanju prva postava Dortmunda te je počeo tek jedan meč, a engleski mediji navode kako će upravo to Klopp iskoristiti kako bi ga doveo za mnogo manje novca.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Treba reći i to da je Liverpool u ozbiljnim problemima kada je u pitanju zadnji red ekipe, jer je Skrtel povrijeđen, a i Lovren ima problema sa koljenom i ne zna se da li će uskoro na teren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije