Klopp kaznio Perišića

Klopp kaznio Perišića

Midhat Šljivak

Nakon što je trener Borussije iz Dortmunda Jurgen Klopp poručio hrvatskom reprezentativcu Ivanu Perišiću da "začepi gubicu" i da počne naporno trenirati, trener Milionera je i novčano kaznio mladog fudbalera.

Prema navodima njemačkog Bilda Klopp je kaznio Perišića sa 15.000 eura zbog nekontorilisanih izjava u medijima, a Hrvat je prvi igrač kojeg Klopp kaznio otkako je trener tima iz Dortmunda.

Podsjetimo, Perišić je u medijima iskazao nezadovoljstvo malom minutažom koju dobija, na što mu je žestoko uzvratio Klopp, a na kraju ishod svega je novčana kazna za Perišića.

Perišić je ove sezone u četiri  utakmice startao od prve minute, a još je četiri puta ulazio s klupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije