Klopp je ljut kao ris, tvrdi da je Liverpool oštećen u svakoj drugoj utakmici!

Nijemac kritizira suđenje

Klopp je ljut kao ris, tvrdi da je Liverpool oštećen u svakoj drugoj utakmici!

E. Škorić

Trener Liverpoola Jurgen Klopp smatra da je njegov tim počesto žrtva pogrešnih sudačkih ili VAR odluka.

Liverpool je jučer pobijedio Sheffield United s 2:1, ali Nijemac je svejedno odlučio kritizirati suđenje. Prvobitno ga je naljutilo to što je start Fabinha umjesto slobodnim udarcem kažnjen penalom. Klopp smatra da tu uopće i nije bilo prekršaja.

"Uopće nije bilo prekršaja. Odigrali smo samo šest utakmica, a u tri od tih šest Liverpool je na suprotnoj strani pravde. Sheffield United također je sada dobio poklon", kazao je Klopp.

Redsi su uspjeli pogocima Firmina u 41. i Diega Jote u 64. minuti doći do preokreta i važne pobjede pred nastavak sezone u kojoj brane titulu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1597849779
Pa ako je iko oštećen onda je to ekipa koja igra protiv Liverpoola
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi