Klopp uoči duela sa Građanima: Veliki izazov
FOTO - EPA

Klopp uoči duela sa Građanima: Veliki izazov

Adnan Beganović

Uoči velikog derbija između Manchester Cityja i Liverpoola, trener aktuelnog prvaka Jurgen Klopp iznio je svoja očekivanja od ovog meča.

Klopp smatra da će utakmica biti teška za obje ekipe.

"Siguran sam da je pred nama teška utakmica za obje ekipe. Mnogo toga se promijenilo pa je nemoguće povući paralelu s prošlošću. Sviđaju mi se ove utakmice, sviđaju mi se i pripreme uoči utakmica. Zaista, veliki izazov", rekao je Klopp.

"Prošle sezone smo izgubili u Manchesteru, ali tri dana prije smo postali prvaci. Bilo je to posebno vrijeme za nas. Nije mi bitno da li igramo kod kuće ili u gostima, važno je da se borimo, da se držimo plana, te da budemo hrabri i igramo našu igru. Tada ćemo imati priliku. No, želim naglasiti da je ovo najteža utakmica u svijetu fudbala", dodao je njemački stručnjak.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi