Klopp: Manea pratim od 2012. godine

Sretan zbog dolaska Senegalca

Klopp: Manea pratim od 2012. godine

E. Škorić

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp oduševljen je zbog dolaska Sadija Manea.

Senegalac je jučer potpisao za Redse.

„Kada sam razgovarao sa njim, mogao sam da primetim entuzijazam i radost što će igrati za ovako savršene navijače. Mislim da će i oni biti zadovoljni kao i ja", izjavio je Klopp, dodavši:

"Pratim Manea još od Olimpijskih igara 2012. Od kada sam stigao u Liverpul mnogo sam razgovarao sa svima i složili smo se da bi on bio odlično pojačanje. Ima mnogo kvaliteta, naporno radi i ima dobru golgetersku reputaciju".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mane je potpisao petogodišnji ugovor i sedmično će na Anfieldu zarađivati 100.000 funti.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi