Klopp moli navijače: Ne pjevajte mi prije kraja

Trener Liverpoola

Klopp moli navijače: Ne pjevajte mi prije kraja

Jurgen Klopp je zatražio od navijača Liverpoola da mu ne pjevaju prije kraja utakmice. 

Njegov Liverpool je u utakmici 4. kola Premiershipa slavio na Anfieldu protiv Leicestera sa 4:1, a Klopp je navijačima zamjerio to što su mu počeli pjevati pjesme u trenutku dok su gosti imali šansu. 

"Moram ovo da kažem, mada ne znam kome bih to rekao. Molim vas da ne pjevate moje ime prije nego što je utakmica završeno. Onog trenutka kada se sa tribina začulo 'Jurgen Klopp lalala' igrači Leicestera su bili sami ispred mog golmana. To je kao da slavite gol iz penala prije nego što se šutnuli loptu", kazao je Klopp i potom nastavio:

"Međutim, sviđa mi se sve to, ali molim vas da ne pjevate moje ime prije nego što se meč završi. Bilo je isto i protiv Arsenala. Nisam siguran da to ima neke veze jedno s drugim, ali za svaki slučaj. To je lijepo, ali nije neophodno. Bilo bi lijepo kada bismo to zaustavili", riječi su trenera Liverpoola. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Liverpool nakon četiri odigrane utakmice zauzima petu poziciju sa sedam osvojenih bodova. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi