Klopp najavio još pojačanja u Liverpoolu

Sprema tim za narednu sezonu

Klopp najavio još pojačanja u Liverpoolu

Endin Čaušević

Ekipa Liverpoola prije nekoliko dana počela je pripreme za novu sezonu engleske Premier lige.

Čelnici kluba sa Anfielda doveli su nekoliko pojačanja pred početak priprema, ali je sada jasno da prelazni rok za Liverpool još uvijek nije završen.

Njemački stručnjak Jurgen Klopp nakon pobjede u pripremnoj utakmici protiv Wigana (2:0) otkrio je da će ovog ljeta dovesti još nekoliko igrača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Još će se nekoliko promjena desiti u to sam siguran. Dovest ćemo još dva-tri igrača jer želimo naredne sezone da budemo ozbiljan konkurent u domaćem prvenstvu. Sada mladi igrači imaju priliku da se dokažu, ali neko od njih će prije početka sezone otići na posudbu. Imamo više od mjesec dana prelaznog roka i svašta je moguće", rekao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi