Klopp nakon meča: Bilo bi bolje 5:0 ili 5:1, ali dobro je i 5:2

Starteg Liverpoola

Klopp nakon meča: Bilo bi bolje 5:0 ili 5:1, ali dobro je i 5:2

Strateg Liverpoola Jurgen Klopp bio je veoma zadovoljan nakon večerašnje pobjede njegovog tima protiv Rome od 5:2 na Anfieldu u okviru prvog meča polufimnala Lige prvaka.

Liverpool je vodio sa čak 5:0 u jednom trenutku, ali Roma je u samom finišu meča uspjela da postigne dva gola koja će revanš susret na njenom Olimpicu sigurnu učiniti mnogo zanimljivijim.

"Perfektno smo odigrali otpilike 80 minuta. Napravili smo jednu jedinu grešku u odbrani. Penal nije bio penal, ali takva je situacija i sada je 5:2. Bilo bi bolje da je bilo 5:0 ili 5:1, ali dobro je i 5:2. Idemo tako da pokušamo ponovo. Imali smo sva ta utrčavanja pozadi, a oni se nisu mogli nositi sa tim. Postigli smo sve te golove i mogli smo još. To je sve pozitivno, Ali, u ovom trenutku nije baš sve pozitivno jer smo primili dva gola pred kraj meča. Mnogo je bolje nešto što sam mislio prije utakmice", rekao je Klopp pa se osvrnuo i na povredu svog fudbalera Oxlade Chamberlaina:

"Chamberlain je veoma vjerovatno teže povrijeđen. To su loše vijesti za nas. Moramo biti kreativni u narednim utakmicama da nadomjestimo njegov izostanak", rekao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo da je revanš na Olimpicu već za osam dana.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi