Klopp nakon poraza od Atletica: Ne znam zašto igraju takav fudbal...

Menadžer Redsa razočaran

Klopp nakon poraza od Atletica: Ne znam zašto igraju takav fudbal...

Midhat Šljivak

Liverpool neće odbraniti titulu prvaka Evrope.

Redsi su sinoć na Anfieldu ispustili vodstvo od 2:0 i nakon produžetka su poraženi od Atletico Madrida s 2:3 i eliminisani su u osmini finala.

Nakon utakmice Jurgen Klopp nije krio razočarenje, ali zbog igre protivničke ekipe, koja je igrala itekako defanzivno.

"Zadovoljan sam nastupom svog tima, ali šta mogu više reći? Teško je igrati protiv takve ekipe. Ne znam zašto igraju takav fudbal s igračima kakve imaju", rekao je Klopp i dodao je:

"Kada vidim igrače poput Kokea, Saula, Llorenta da igraju takav fudbal... Mogu lako igrati drugačije, a ne samo stajati na svojoj polovici i igrati na kontre".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, Klopp je poraz priznao...

"Pobijedili su nas i to moramo prihvatiti. Čestitam im. Ne osjećam se dobro večeras, loše prihvatam poraze", zaključio je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Upravu si kralju. Igraju fudbal za povratiti. 3:0 je trebalo biti sinoc nakon 90 min. Viktorije se igralo 80 min. Fuuuuj
10 17
Armin29
Prosle godine ste na guzove prosli ove godine NE
12 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti