Klopp: Ne plašim se utakmice na Goodisonu

Nijemac pred derbi

Klopp: Ne plašim se utakmice na Goodisonu

Večeras će od 21:00 sati na Goodisonu snage odmjeriti Everton i Liverpool.

Bit će to ujedno gradski derbi ove dvije momčadi, a uoči utakmice Jurgena Kloppa ne plaši to što je Everton u prethodnom 16. kolu savladao Arsenal i poremetio ih u borbi za titulu. 

"Ne, ne plašim se tog gostovanja. Takva atmosfera može da napravi razliku, ali ja se ne plašim. Arsenal je protiv Evertona prvi postigao gol i tek onda je Goodison odgovorio, a kao neutralni navijač to je bilo lijepo za vidjeti. Ipak, nije lako, čak ni u takvoj atmosferi. Naš posao je da otežamo publici na Goodisonu da uživa", izjavio je Klopp. 

Na prvenstvenoj tabeli Liverpool ima jedanaest bodova više od Evertona.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi