Klopp pronašao neočekivano pojačanje na lijevom beku?

Fudbaler iz Gane na meti Redsa

Klopp pronašao neočekivano pojačanje na lijevom beku?

Liverpool će u januarskom prelaznom roku svim silama pokušati riješiti pitanje lijevog beka, što je pozicija koja stvara probleme Jurgenu Kloppu.

S obzirom da nije zadovoljan Morenom, tu poziciju pokriva veznjak Milner, a u sedmicama koje dolaze jasno je da će na Anfieldu pokušati pronaći pravo i dugoročno rješenje.

Kao igrač koji se spominje kao novo pojačanje Liverpoola je Frank Acheampong, 23-godišnji fudbaler Anderlechta koji može pokriti i poziciju lijevog krila.

Nije tajna da Klopp i njegovi saradnici već neko vrijeme prate ovog igrača, koji za njih ne bi trebao biti ni previše skup ukoliko se odluče poslati ponudu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jedino što bi moglo predstavljati problem pri realizaciji transfera u januaru jeste činjenica da će Ancheampong vjerovatno nastupati za Ganu na Afričkom kupu nacija, pa ostaje da se vidi hoće li to zaista biti prepreka.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi