Klopp: Nemam pojma kada će se Coutinho vratiti
Foto: EPA

Brazilac i dalje van terena

Klopp: Nemam pojma kada će se Coutinho vratiti

E. Čaušević

Transfer saga oko Philippea Coutinha, Liverpoola i Barcelone očito još uvijek traje iako su mnogi mediji objavili da su Katalonci odustali od dovođenja brazilskog igrača.

Coutinho se našao u centru pažnje sportske javnosti nakon što je Neymar napustio Barcu i potpisao za PSG jer je postao glavna meta kluba sa Nou Campa. Ipak, Redsi ne žele ni da čuju za Barcelonine ponude, jer ne žele da puste svog najboljeg igrača.

Brazilski fudbaler je propustio uvodne utakmice Liverpoola na početku ove sezone i jasno je da ga neće biti ni večeras u revanšu play-offa Lige prvaka protiv Hoffenheima. Mnogi smatraju da na taj način Coutinho želi dati do znanja čelnicima kluba da ima želju da ide u Barcu. No, iz Liverpoola tvrde da Coutinho ne igra zbog povrede.

Trener Redsa Jurgen Klopp govorio je za engleske medije pred večerašnju utakmicu protiv Hoffenheima. Naravno, glavna tema ponovo je bio Brazilac i pitanje kada će se on konačno vratiti na teren kad već tvrde da ostaje u Liverpoolu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Naravno da računam na njega. Pitate me da li je sve ok među nama, pa jeste naravno. Vjerujte da nemam pojma u ovom trenutku kada će se on vratiti na teren. Zavisi sve od oporavka od povrede i uskoro bi se trebalo mnogo više znati što se tiče toga", rekao je Klopp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi