Klopp: Nisam nikakav glumac, morao sam tako postupiti
EPA

Nijemac dao komentar na svoj frustrirani intervju nakon derbija

Klopp: Nisam nikakav glumac, morao sam tako postupiti

E. Ganibegović

Trener Liverpoola Jurgen Klopp tvrdi kako bi dao isti odgovor kada bi se suočio sa pitanjem koje je vezano za penal koji je dosuđen Evertonu u derbiju protiv njegove ekipe.

Nijemac je poslije utakmice dao izrazito frustriran televizijski intervju, a njegovo se raspoloženje nije popravilo ni na konferenciji za novinare.

"Sada bih dao isti intervju", rekao je Klopp.

"Informacije koje bih vam dao bile bi iste, ali sada sam potpuno opušten, međutim pet minuta poslije meča nisam bio."

"Uvijek je isto, gledate u oči novinara i vidite kako on nije zainteresovan za ono što osjećate, ponekada to nije ugodno."

"Zato sam reagovao kako sam već reagovao."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ništa, nisam koristio riječi koje moram povuči. Ne sviđa mi se, ali sam siguran kako ih ne mogu promijeniti jer sam se tako osjećao u tom trenutku i nisam nikakav glumac, nisam mogao drukčije postupiti."

"Ne vjerujem da se neko sjeća i da je ponovo vratio da posluša i kaže to je bilo smiješno ili to je bilo legendarno. To je bio samo jedan intervju i ništa više", tvrdi trener Liverpoola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti