Klopp novo pojačanje pronašao u Borussiji?
FOTO: EPA

Zainteresovan za Poljaka

Klopp novo pojačanje pronašao u Borussiji?

Jakub Blaszczykowski bi mogao zamijeniti Borussiju sa Liverpoolom, tvrdi njemački sportski list Bild.

Poljski reprezentativac je pažnju na sebe skrenuo nastupima na Evropskom prvenstvu, a onim što je pokazao zadovoljan je bio i Jurgen Klopp koji je zainteresovan da u Liverpoolu sarađuje sa 31-godišnjim fudbalerom.

U protekloj sezoni Blaszczykowski je nastupao za Fiorentinu, a direktor tima iz Dortmunda Michael Zorc je izjavio za medije da će o njegovom statusu i eventualnom transferu razgovarati nakon što se vrati sa posudbe. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Blaszczykowski je bio jedan od ključnih fudbalera dok je Klopp predvodio Borussiju Dortmund. Prije nego što je došao u Njemačku igrao je za Wislu Krakow, Czestochowu i Gornik Zabrze. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi