Klopp o budućnosti: Nakon Liverpoola - predah

Ne želi biti kao Heynckes

Klopp o budućnosti: Nakon Liverpoola - predah

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp izjavio je kako se nema namjeru baviti još dugo trenerskim poslom.

Nijemac se zahvaljujući odličnim rezultatima u proteklim godinama prometnuo u jednu od najvećih trenerskih zvijezda, no kada je riječ o duljini same karijere, ne želi biti poput Juppa Heynckesa.

U intervjuu koji je dao njemačkim medijima najavio je da će nakon isteka ugovora sa Liverpoolom uzeti predah.

"Ne želim biti poput Heynckesa i umrijeti na klupi. Divim se svemu što je napravio u karijeri, ali ne mislim još dugo živjeti takvim intenzitetom", kazao je Klopp, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nakon epizode u Liverpoolu planiram uzeti barem jednu godinu za predah, to sam već dogovorio s porodicom, a moja karijera sigurno neće trajati još dugo", istakao je njemački trener.

Kloppu, podsjetimo, ugovor sa Liverpoolom važi do 2022. godine.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti