Klopp o budućnosti: "Volio bih trenirati Bayern, ali u jednom klubu bih ostao doživotno"

Straterg Redsa

Klopp o budućnosti: "Volio bih trenirati Bayern, ali u jednom klubu bih ostao doživotno"

A. Čaušević

Juergen Klopp je novi kralj Anfield Roada, posebice nakon što je Liverpool prošle sezone osvojio titulu prvaka Evrope.

Njemački stručnjak s Redsima ima ugovor do 2022. godine. Slavni engleski klub bi najradnije da produži saradnju, dok karizmatični trener nikom ne zatvara vrata. 

Upitan kod novinara Sport Bilda da li bi mogao trenirati reprezntaciju Njemačke, Bayern, Liverpool doživotno ili se vratiti u Borussiju nije isključio niti jednu mogućnost.

"Volio bih to, prvo reprezentacija, onda Bayern, zatim povratak u Borussiju pa doživotno u Liverpool... Nemam pojma, zaista ne znam", rekao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nadam se da ćemo u naredne dvije ili tri godine nastaviti u istim putem, a onda ću odlučiti. Povlačenje je također jedna od opcija. Sve je moguće. Kažem to samo da se ne iznenadite kad se desi", rekao je Klopp.

Klopp je Liverpool preuzeo u oktobru 2015. godine, prije toga je s dosta uspjeha vodio ekipu Borussije Dortmund. Trenersku karijeru je počeo u Mainzu 2001. godine.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

eye of the tiger
Ja idiotskog teksta za prikupjanje citanosti na osnovu naslova
2 0
Gaston
Oj majko draga..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi