Klopp o svom igraču: Kada sam ga prvi put vidio, znao sam da je nešto posebno
Klopp je istakao da mu je zadovoljsrvo raditi sa Arnoldom

Nijemac je imao samo riječi hvale

Klopp o svom igraču: Kada sam ga prvi put vidio, znao sam da je nešto posebno

S. Pašalić

Liverpool posljednjih godina bilježi sjajne rezultate, a kruna svega je bila prošla sezona kada je ovaj tim osvojio Ligu prvaka.

Jedan od najvažnijih igrača tima Jurgena Kloppa je Trent Alexander-Arnoldm, a Nijemac je uoči meča protiv Tottenhama govorio o 21-godišnjem Englezu i iznio mnoge pohvale na njegov račun.

"Trent ima spoj ličnog obrazovanja, nogometnog obrazovanja, karaktera, vještina, stava, mentaliteta, a on je iznad svega toga. Apsolutno je najbolji u razumijevanju svega toga", rekao je Klopp pa nastavio:

"Veliki je zadatak i velik posao biti rodom iz Liverpoola i biti igrač ovog tima, jer ste za sve gotovo odgovorni. Dakle, on ima sve dobre stvari."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Osim toga, on je tako impresivan. Kad sam ga prvi put vidio, vidio sam da je to nešto posebno, ali morao je naporno raditi kako bi to učinio zaista očitim."

"Stvarno mi je zadovoljstvo raditi s njim da budem iskren. Vrlo je agresivan na pozitivan način.", dodao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamu
Jedan od najboljih mladih igrača
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi