Klopp: Odlazim jer me supruga ostavila? To su gluposti

Trener Borussije

Klopp: Odlazim jer me supruga ostavila? To su gluposti

Jürgen Klopp bio je prilično raspoložen na konferenciji za medije koju je održao uoči polufinalnog okršaja sa Bayernom u DFB kupu. 

Strateg žuto-crnih na kraju sezone će napustiti kormilo tima iz Dortmunda, a na konferenciji dotaknuo se i glasina o svom privatnom životu. 

"Da, ljudi su mi rekli da napuštam klub jer me žena ostavila i kako sam imao aferu sa ženom jednog od svojih igrača. To su gluposti, ja još uvijek jako volim suprugu Ullu," kroz smijeh je rekao Klopp, te dodao:

"Imala je stotinu razloga da me ostavi, ali ne razloga tog tipa. S mojom porodicom je sve u redu i nadam se da je ta tema sada završena."

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Klopp je istakao da se jako veseli utakmici sa Bayernom. 

"Ovo je super važna utakmica, a Bayern nam je posljednja prepreka do finala. Zapravo, možemo reći da je ovo finale prije finala jer je riječ o jednom od najkompliciranijih dvoboja u fudbalu. Da bi osvojili DFB kup, znali smo da prije ili kasnije moramo pobijediti Bayern, a mi to možemo, ali ne pričom već djelima na terenu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.