Klopp otkrio ime najdražeg fudbalera

Dolazi iz redova velikog rivala

Klopp otkrio ime najdražeg fudbalera

Njemački stručnjak Jurgen Klopp ove sezone veoma dobro vodi ekipu Liverpoola.

Njegovi Redsi trenutno se nalaze na 4. mjestu Premiershipa sa pet bodova manje od lidera Manchester Cityja.

Klopp je za engleske medije govorio o najdražim trenucima otkad je stigao u Liverpool, a tu je istakao posljednjih pola sata revanš meča Evropa lige protiv Borussije Dortmund.

"Tih pola sata protiv Borussije Dortmund na Anfieldu, atmosfera na stadionu je nešto najbolje što sam vidio, nešto nevjerovatno", rekao je Klopp.

On je također otkrio da njegov najdraži fudbaler dolazi iz redova Liverpoolovog velikog rivala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Volim Davida Silvu, on je moćan igrač, ima ga svugdje. Jedan je od najzaslužnijih je za sjajan početak Cityja", rekao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi