Klopp otkrio kada će napustiti Liverpool
Foto: EPA

Nijemac govorio o planovima

Klopp otkrio kada će napustiti Liverpool

Jurgen Klopp u razgovoru za SWR otkrio je koliko još dugo namjerava ostati u Liverpoolu.

Karizmatični njemački stručnjak je na Anfield došao 2015. godine nakon što je prethodno s uspjehom vodio Borussiju Dortmund, a u Liverpoolu je uspio ostvariti ono zbog čega je došao.

Osvajanjem Lige prvaka vratio je Liverpool u sami vrh evropskog fudbala, a nakon 30 godina čekanja donio je Redsima i naslov prvaka Engleske. Zbog tih rezultata postao je besmrtan među navijačima.

Mnogi se pitaju koliko će još dugo Klopp voditi Liverpool, a sada je konkretan odgovor na to pitanje dao on sam.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bit ću u Liverpoolu još četiri godine, toliko mi ugovor traje. Nakon toga jednu godinu sigurno neću ništa raditi, a onda je sve moguće. Možda preuzmem neki klub ili reprezentaciju, možda i završim karijeru jer svijet za pet godina može izgledati potpuno drugačije", rekao je Klopp.

Na pitanje gdje namjerava živjeti nakon što završi karijeru, Klopp je rekao da je to Mainz, gdje je inače ranije bio igrač i trener.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salihović23
Ne znamo mi sta ce sutra biti a kamoli za 5 godina. Usudio bi se reći da si trenutno najbolji trener. Respekt!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi