Klopp: Počeli smo kiksati, ali i dalje je sve u redu

Menadžer Liverpoola

Klopp: Počeli smo kiksati, ali i dalje je sve u redu

Liverpool je u posljednja dva kola u Premier ligi osvojio svega jedan bod, iako se sastajao sa, na papiru, prilično laganim protivnicima Bournemouthom i West Hamom.

Uprkos tome, menadžer Redsa Jurgen Klopp istakao je da nema mjesta panici.

"Počeli smo da kiksamo, ali i dalje je sve u redu. Još uvijek smo na dobroj poziciji i trebamo ostaviti te utakmice iza sebe. Novi meč nam slijedi već za dva dana i trebamo se skoncentrisati na duel sa Middlesbroughom", rekao je Klopp, koji se dao kratak komentar na posljednje dvije utakmice:

"Sami smo krivi. Pravili smo mnogo grešaka, a one su nas koštale pet bodova. Sada idemo dalje, možda napravimo i neke male izmjene".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi