14

Komentari (14)

Hari
Ronaldo je osvojio sve na individualom nivou osvojio je I evropsko prvenstvo igrao u razlicitim ligama, nedaj boze da je Messi igrao u Italijanskoj ili Engleskoj ligi da ga korpulentni stoperi samelju vise bi bio van terena zbog povreda.U Spaniki malo ga dodiju pada isto curica,a suci sve sviraju.
615825
upravo tako teže je igrati u Engleskoj,nego u Španiji
DamirS
Pa jel moguće da objavljujete ovakve vijesti. Apsolutni fake, zadnji put kad je Klopp spomenuo Messija rekao je da ga ne mogu priuštiti. A ovo što vi pišete....jeste li skinuli neki komentar na FB ili šta?
user1598784136
Ovo za VAR nije sigurno rekao. Ronaldo je mnogo više profitirao od odluka sudija nego Messi. To se događa čak i sada kada ima VAR. Pogledajte penal za Juventus protiv Lyona, a poništen gol Messija protiv Napolija. O onim Realovim krađama u Primeri, a i LP svih ovih godina da i ne govorimo
cccccc
Tek sam sada primjetio da ste izmislili izjavu. Evo šta je Klopp prije 2 dana izjavio o Messiju. "Ko ne bi želio imati Messija u ekipi? No, brojke nam ne idu u prilog i nema nikakve šanse da on dođe u Liverpool. Preskup je. No, moram biti iskren, on nije loš igrač", rekao je uz smijeh Klopp.
AmarSahi
Kada ukucaš Klopp na Googleu ni jedan živi portal nije pisao o tome, znači izmišljaju izjave samo da bi se ljudi svađali po komentarima.
cccccc
Sta je to Ronaldo osvojio vazno od kako je otisao iz Reala? Lik se raspada u Juventusu. U Realu davao po 15,16,17 golova u LP, a sada daje po 4-5. Nema vise Modrica, Iska, Krosa, Benzeme da igraju za njega. Dok Mesi bez Cavija i Inieste dobije zlatnu loptu prosle godine. Bas se sada vidi razlika izmedju njih dvojice kada nijedan ni drugi vise nemaju toliko kvalitetne suigrace. A sto se tice VARa i sudija o tome je bolje ne pricati. Nikad niko nije osvojio toliko titula zahvaljujuci sudijama kao Real.
cccccc
A Ronaldo sa reprezentacijom nikada nije dobio nijednu nagradu dok Mesi jeste. Bio je daleko najbolji igrac Kopa Amerike 2016. A to za VAR nije sigurno rekao jer je Ronaldo vecinu svojih uspjeha ostvario zahvaljujuci sudijama. Cak mu ni ona titula LP 2008 nije regularna jer je Skols napravio penal upravo na Mesiju. I sam Skols je priznao da je Barselona tesko ostecena i da su oni trebali igrati finale protiv Celzija. O Realovim kradjama u Primeri i LP da i ne govorim. Realu je u zadnjih 10 godina svirano 25 penala vise nego bilo kojem drugom Spanskom klubu.
Badnjara
Koliko je puta Argentina bila svjetski prvak , sa Messiem ?
cccccc
Nijednom, ali su igrali finale SP sa Messijem nakon 30 godina. Nije jednostavno osvojiti SP kada pored njih ima još mnogo jakih reprezentacija. Puno veća sramota je kada Ronaldo sa tim istim suigračima Higuain, Dybala, Di Maria ispada iz lige prvaka od Lyona. I 2010 i 2020 godine.
realno_govoreci
Strucnjak a nije sramota sa igracina u reprezentaciji kakvu ima Argentina nista ne osvojiti? Haj poklopi se i suti,sto vise pises vise ispadas smijesan. Rekao si svoje i cao
selver79
čovjek 100% u pravu cim su xavi i iniesta otisli messi *****a al doduse nema skim ni igrati nema igraca poput xavija i inieste da ti servira loptu 10 ili 15 metara od gola
DamirS
Messi, Iniesta i Xavi su igrali skupa 8 godina. Nećemo govoriti o broju golova ove trojice jer je smiješno ali evo jedna informacija o broju asistencija u tih 8 godina: Iniesta 53, Xavi 66, Messi 102. Iniesta i Xavi su ti koji su profitirali od genijalnosti Messija.
IvanKing
Samo što Messi igra napad a ova dvojica u vezi iza njega.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.