Klopp pronašao idealno pojačanje za Liverpool

Partner van Dijku u odbrani

Klopp pronašao idealno pojačanje za Liverpool

E. Oštraković

Jurgen Klopp u narednom prijelaznom roku želi dovesti još jednog štopera kojeg će upariti sa Virgilom van Dijkom.

U posljednje vrijeme se govorilo kako će Liverpool krenuti po De Ligta koji je iz Ajaxa prešao u Juventus, ali to je teško očekivati.

Ipak, engleski mediji javljaju kako je Klopp pronašao svoju metu, a riječ je o štoperu Seville, Diegu Carlosu.

Klopp smatra da bi Brazilac bio idealan partner Van Dijku u zadnjoj liniji Liverpoola, te očekuje da naredne sezone dođe u Englesku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ostaje da vidimo da li će ga Sevilla pustiti, jer je ovaj nogometaš na početku sezone stigao u Sevillu iz Nantesa za 16 miliona eura.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije