Klopp: Rado ću čestitati Bayernu na tituli, ali ne u subotu

Bavarci pred povratkom na tron

Klopp: Rado ću čestitati Bayernu na tituli, ali ne u subotu

A. Haznadarević

Bavarci ovog vikenda mogu i teoretski osigurati titulu prvaka Njemačke, ukoliko ostvare povoljan rezultat, a upitan da prokomentariše tu mogućnost, bio je trener još uvijek aktuelnih prvaka Borussije Dortmund Jürgen Klopp.

"Rado ću im čestitati, ali ne u subotu jer prvo moramo pobijediti Stuttgart", kazao je sjajni trener Dortmunda, a zatim se osvrnuo na predstoječi duel:

 

"Čini se da Stuttgart uvijek popravi svoje nastupe u mečevima sa Dortmundom. Utakmice protiv njih su uvijek žestoke".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

Dortmun je trenutno drugi na bundesligaškoj tabeli sa 49 bodova, dok je Bayern sa čak 20 bodova više suveren na čelu liste.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.