Klopp: S novim naočalama izgledam kao serijski ubica

Zanimljiva izjava menadžera Liverpoola

Klopp: S novim naočalama izgledam kao serijski ubica

Endin Čaušević

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp ostao je bez naočala u pobjedi Redsa nad Norwichom prethodnog vikenda.

Naime, Adam Lallana je u 94. minuti postigao gol koji je donio pobjedu Redsima (5:4), a prilikom proslave ovog gola Christian Benteke je slomio naočale Kloppu. Njemački stručnjak danas se na press konferenciji pojavio u novim naočalama, a dao je i zanimljiv komentar na svoj novi izgled.

"Ne, ovo nisu nove naočale, ovo je samo drugi par koji sam imao. One su crne i mogu reći da izgledam kao serijski ubica u njima", rekao je Klopp.

On je dodao da nije tražio od Bentekea da mu plati za naočale koje je pokvario jer je to bila njegova krivica.

"Ja sam kriv što su se naočale slomile. Nikad niko nije platio nešto za što sam ja kriv, a tako je bilo i ovaj put. Sada moram biti pažljiv kada proslavljam golove sa ekipom", dodao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi