Klopp spremio 40 miliona funti za dvojac iz Arsenala

Želi pojačati ekipu

Klopp spremio 40 miliona funti za dvojac iz Arsenala

Ekipa Liverpoola odlučna je u namjeri da pojača svoje redove ovog ljeta.

Na njihovom radaru se nalazi nekoliko fudbalera, a tim sa Anfielda neće štedjeti novac da udovolji željama trenera Jurgena Kloppa.

Kako prenose engleski mediji oni su već spremili iznos od 40 miliona funti za dvojac iz Arsenala, Alexa Chamberleina te Wojciecha Szczesnyja.

Krilni fudbaler Chamberlain je na izlaznim vratima kluba i njega bi Liverpool mogao dobiti bez problema, dok je poljski golman trenutno na posudbi u Romi koja vjerovatno neće otkupiti njegov ugovor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Smatra se da bi Liverpool trebao ponuditi oko deset miliona funti za Szczesnyja, dok će za Chamberleina ponuditi 30 miliona funti.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi