Klopp sutra potpisuje, a debituje protiv Tottenhama?

BBC tvrdi da je prihvatio ponudu Redsa

Klopp sutra potpisuje, a debituje protiv Tottenhama?

E. Škorić

BBC je objavio kako je Jurgen Klopp prihvatio ponudu Liverpoola.

Vodstvo Liverpoola otkazalo je saradnju Brendanu Rodgersu nakon remija s Evertonom, a kao novi trener Redsa uporno se povezuje Klopp.

Nijemac je završio s odmorom i odlučio je da se vrati nogometu, pa bi proslavljeni trener Borussije Dortmund trebao uskoro da potpiše ugovor s Liverpoola.

Navodno će već sutra (čevrtak) biti na Anfieldu kako bi potpisao ugovor. Za vikend se očekuje njegovo predstavljanje u Liverpoolu, dok bi debi trebao da ima 17. oktobra protiv Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nema se šta puno pričati. Nema ni definitivnog da, a ni definitivnog ne", kratko je Klopp rekao za Bild.

Prije Borussije je Klopp trenirao i Mainz. S Milionerima je osvojio dva naslova Bundeslige, tri Superkupa, dva Kupa i igrao je finale Lige prvaka 2013. godine.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.