Klopp u Liverpool dovodi još jedno pojačanje iz Bundeslige?

Werner na meti Redsa

Klopp u Liverpool dovodi još jedno pojačanje iz Bundeslige?

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp će u ljetnom prelaznom roku pokušati dovesti još jedno pojačanje iz Bundeslige.

Na meti Redsa nalazi se mladi napadač RB Leipziga Timo Werner, koji je u ovoj sezoni postigao 14 golova na 23 utakmice u Bundesligi.

Werner je u Leipzig stigao prije nešto više od pola godine iz Stuttgarta za 10 miliona eura, a špekuliše se da će njegova cijena biti između 20 i 25 miliona eura koliko će morati izdvojiti klub koji ga bude želio dovesti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako navode engleski mediji, Liverpoolovi skauti već neko vrijeme prate mladog 21-godišnjeg napadača i veoma su zadovoljni onim što prikazuje, a ostaje da se vidi hoće li na kraju doći do dogovora.

Ukoliko Werner dođe u Liverpool postat će novo Kloppovo pojačanje iz Bundeslige nakon Matipa, Kariusa, Klavana...

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi