Klopp u svom stilu prokomentarisao Texeirin odlazak u Kinu

"Obradovao je i buduće generacije"

Klopp u svom stilu prokomentarisao Texeirin odlazak u Kinu

Brazilski fudbaler Alex Teixeira je ove zime bio na meti Liverpoola, koji je za njega nudio 24 miliona funti.

Teixeira je imao ponudu i sa Stamford Bridgea, ali se na kraju odlučio na odlazak u Kinu. Brazilac je potpisao ugovor sa Jiangu Suningom, koji ga je platio nestvarnih 38 miliona funti.

Zanimljivu reakciju na Teixeirinu odluku imao je i Jurgen Klopp, koji je u svom stilu prokomentarisao njegov potez.

"Teixeira je obradovao cijelu porodicu, ali i buduće generacije. Defitino će nakon ovog transfera imati nekoliko problema manje u životu", našalio se Klopp aludirajući na ogroman iznos koji će Brazilac zaraditi u Kini.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dečko ima 26 godina i svi bismo se u njegovoj poziciji dobro zapitali kada bi nam stigla takva ponuda. Svi pričaju o finansijskoj moći engleskih klubova, a izgleda da ima i moćnijih. Mislim da je njegov potez ipak normalan", dodao je njemački trener.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti