Klopp uskoro donosi šokantnu odluku u svojoj budućnosti, Redsi mu već pronašli zamjenu

Naslijedit će ga Gerrard

Klopp uskoro donosi šokantnu odluku u svojoj budućnosti, Redsi mu već pronašli zamjenu

E. Škorić

Liverpoolov strateg Jurgen Klopp, barem prema njemačkim medijima, donio je konačnu odluku o svojoj budućnosti.

Klopp je navodno prihvatio ideju da zamijeni Joachima Lowa na klupi njemačke reprezentacije kada dođe vrijeme za odlazak 61-godišnjeg trenera.

Low ima ugovor s Njemačkom do 2022. godine i završava nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, a kako stvar istoje, isti neće biti produžen. Ukoliko rezultati ne budu najbolji, Low bi mogao otići već ovog ljeta nakon Svjetskog prvenstva.

Prema "Mirroru", čelnici njemačke federacije uskoro će razgovarati s Kloppom kako bi čuli njegova razmišljanja o tome hoće li preuzeti reprezentaciju nakon odlaska Lowa. Navodi se da je odgovor koji svi očekuju pozitivan i da će Klopp da se usmjeri ka vođenju reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool ne sjedi skrštenih ruku i već je pikirao Kloppovu zamjenu, a radi se o klupskoj legendi Stevenu Gerrardu, koji s nevjerovatnim uspjehom u Škotskoj vodi Glasgow Rangers i sa kojim je na pragu osvajanja naslova.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi