Klopp uveo novo pravilo u svlačionici Liverpoola

Teško je biti žena fudbalera...

Klopp uveo novo pravilo u svlačionici Liverpoola

Njemački trener Jürgen Klopp nalazi se na klupi Liverpoola tek sedmicu dana, a već je uveo niz pravila koje će fudbaleri morati poštovati. 

Klopp je preuzeo slavni Liverpool sa velikim ambicijama i cilj mu je pokazati da je sposoban opravdati povjerenje navijača tima, te u naredne četiri godine osvojiti naslov prvaka Engleske.

Tako je Klopp odlučio uvesti niz pravila u svlačionicu Liverpoola, a Daily Mail tvrdi da se jedno odnosi i na zabranu ženama i djevojkama fudbalera da budu u blizini terena za vrijeme treninga. Osim toga, Klopp im je smanjio i broj slobodnih dana. 

Koliko je ovo dobra taktika, pokazat će vrijeme koje dolazi. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti