Klopp: Zadovoljan sam igrom protiv Tottenhama

Liverpool odigrao bez golova u Londonu

Klopp: Zadovoljan sam igrom protiv Tottenhama

Endin Čaušević

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp debidovao je danas remijem protiv Tottenhama, a nakon utakmice izjavio je da je zadovoljan rezultatom i igrom ekipe.

„Bila je otvorena utakmice, obje ekipe su imale nekoliko šansi. Ukoliko želimo da budemo bolji morat ćemo biti jači u duelima sljedeću utakmicu“, rekao je Klopp.

Nijemac je dodao da se neke stvari u igri Liverpoola moraju popraviti, ali da može biti zadovoljan jer je s igračima tek nekoliko dana.

„Remi nije rezultat koji bih volio, ali moramo biti zadovoljni. Ovo je važna utakmica jer igračima sada mogu reći šta trebaju popraviti u svojoj igri“, izjavio je menadžer Redsa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Klopp je uoči utakmice u početnu ekipu morao ubaciti Divocka Origija jer se na zagrijavanju povrijedio Daniel Sturridge.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti