Klopp: Zbog idiota možda nikada više nećemo doživjeti onaj osjećaj

Trener Liverpoola razočaran uprkos velikoj pobjedi nad Cityjem

Klopp: Zbog idiota možda nikada više nećemo doživjeti onaj osjećaj

Liverpool je u srijedu ostvario veliku pobjedu nad velikim protivnikom. Redsi su šokirali Manchester City i na Anfieldu slavili sa 3:0 u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka.

Ipak, osim pobjede Liverpoola, u engleskim medijima su naslovnice zauzeli i navijači ovog kluba. Naime, navijači Redsa su napravili vatren doček delegaciji Manchester Cityja ispred Anfielda i, može se reći, pretjerali.

Autobus kojim su fudbaleri i stručni štab Cityja putovali na utakmicu se našao na meti navijača Liverpoola, koji su flašama, limenkama i ostalim predmetima i oštetitili isti.

Fudbalerima Cityja nikako nije bilo prijatno u ovoj situaciji, a iz Liverpoola su se odmah i izvinili zbog ponašanja navijača. Nije dugo trebalo ni da UEFA otvori istrgu, pa bi se Liverpool uskoro mogao naći na meti sankcija krovne kuće evropskog fudbala.

Ponašanje navijača Liverpoola se nije svidjelo ni glavom strategu ove ekipe, karizmatičnom njemačkom stručnjaku Jurgenu Kloppu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Moram se ponovo izviniti zbog onoga što se desilo pred utakmicu. To je jako čudno, jer smo mi prvi prolazili našim autobusom i osjećaj je bio fantastičan, osjetila se strast. A onda stignemo na stadion i prvo što čujemo jeste da je razbijen autobus Manchester Cityja i to nas je u tom momentu potpuno ubilo", poručio je Klopp, pa dodao:

"Ne možete biti sretni upravo zbog takvih stvari, izgubi se taj osjećaj koji se imali do prije par momenata. Zbog nekoliko idiota možda nećemo nikada više doživjeti nešto tavko. Ovo sve mijenja... Atmosfera tokom utakmice je bila jedna od najboljih koje sam ikada osjetio, ali stvari koji su se desile prije utakmice su promijenile moj pogled na sve. Nije uradu. Nije tako trebalo biti".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lud
Kod nas ti je to u svakom kolu... Sve idiot do idiota moj Jurgene...
6 0
Mesa.Sabanadzovic
TAKOEEEE
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi