Kloppovo prvo pojačanje je golman

Njemački stručnjak u Liverpool dovodi Ochou

Kloppovo prvo pojačanje je golman

Adnan Beganović

Njemački stručnjak Jurgen Klopp sinoć je potpisao trogodišnji ugovor s Liverpoolom, a otočki mediji su otkrili ko će biti prvo pojačanje Redsa u Kloppovoj eri.

Liverpool nije otvorio sezonu na najbolji način, pa je ceh loših rezultata platio menadžer Brendan Rodgers. Njega je na klupi slavnog engleskog kluba naslijedio Klopp, koji će u januaru osvježiti igrački kadar Liverpoola.

Otočki mediji pišu da će Kloppovo prvo pojačanje biti meksički golman, Francisco Guillermo Ochoa, koji u Malagi grije klupu.

Iako ne brani godinu dana njemački stručnjak je uvjeren da je Ochoa golman koji treba Liverpoolu, a Malaga će prema neslužbenim informacija na ime obeštećenja inkasirati oko pet miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Ochoa je karijeru počeo u Club Americi odakle je otišao u Ajaccio, da bi nakon Mundijala prošle godine potpisao za Malagu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.