Kloppu će pozliti kad vidi raspored u septembru i početkom oktobra

Derbi do derbija za Redse

Kloppu će pozliti kad vidi raspored u septembru i početkom oktobra

Čini se kako se jučer Liverpoolova sezona baš zakuhala.

Nakon jučerašnjih žrijebova Carabao cupa i Lige prvaka, Liverpool je dobio gotovo najteže moguće protivnike, pa će u septembru i početkom oktobra imati pune ruke posla.

Redsi su u Ligi prvaka izvukli PSG, Napoli i Crvenu zvezdu, a u Carabao cupu Chelsea, a mečeve protiv ovih rivala će igrati vrlo brzo, tačnije već u septembru i oktobru.

Prvo im u septembru slijedi gostovanje kod Leicestera u Premiershipu, pa gostovanje kod Tottenhama, onda slijedi domaći meč protiv PSG-a u Ligi prvaka, pa gostovanje Southamptonu u Premiershipu, domaći meč i gostovanje protiv Chelseaja u Premiershipu i Carabao cupu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako ste mislili da je tu kraj muka, prevarili ste se, jer se pakao nastavlja i početkom oktobra. Redsi prvo gostuju kod Napolija u Ligi prvaka, a nekoliko dana kasnije igraju domaći meč protiv Manchester Cityja u Premiershipu.

Klopp i Liverpool će u narednim sedmicama morati biti u vrhunskoj formi kako bi kroz ove mečeve prošli 'neokrznuti'.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi