Klub iz Hrvatske dovodi bivšeg igrača Atletico Madrida

Bio član ekipe koja je u sezoni 2017/2018 osvojila Evropsku ligu

Klub iz Hrvatske dovodi bivšeg igrača Atletico Madrida

S. Pašalić

Bivši igrač Atletico Madrida stiže u HNL, ali ne u Dinamo, Hajduk ili Rijeku, nego u Istru 1961.

Sergio Gonzalez Teston bi ovih dana trebao postati igrač ovog kluba u koji dolazi kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa armenskim klubom Ararat-Armenia za koji je prošle sezone odigrao 29 utakmica.

24-godišnji Španac je karijeru započeo u Atleticu čiji je član bio u periodu od 2013. do 2018. godine nakon čega je otišao u Armeniju.

Igrao je za treću i drugu ekipu tima iz Madrida, a u sezoni 2017/2018 je odigrao 90 minuta za seniorski tim u Evropskoj ligi, a te godine je Atletico i osvojio ovo takmičenje.

Top Komentari

ddady
Clanak Žlj klase
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti