Klub iz Srebrenice se pohvalio donacijom od Vranješa
Foto: SportSport.ba

Gesta za pohvalu...

Klub iz Srebrenice se pohvalio donacijom od Vranješa

Na adresu bh. niželigaša Gubera iz Srebrenica stigao je lijepi poklon od fudbalera Borca Stojana Vranješa.

U nekoliko navrata Vranješ je sudjelovao u raznim akcijama, a da se pritom za njih češće nije znalo nego što jeste, a sada je odlučio olakšati rad Guberu iz Srebrenice.

I ovaj kolektiv kao i mnoštvo drugih u našoj zemlji ne može se pohvaliti baš najboljom finansijskom situacijom. Na vijest da novo rukovodstvo nije zateklo u klubu gotovo ništa od opreme javili su se mnogi kako bi pružili pomoć, a među njima je i Vranješ koji je donirao nekoliko lopti.

Nema sumnje da će ova donacija olakšati rad fudbalerima prvog tima, pa tako i omladinskog pogona, a putem zvanične stranice iz Gubera nisu propustili priliku ni da se zahvale fudbaleru Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

user1571956549
E jest se pretgo tri lopte poslao... pihh
4 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti