Klub uskoro slavi 100 godina, ali pitanje je hoće li preživjeti do rođendana?

Ultrasi spašavaju Cibaliju

Klub uskoro slavi 100 godina, ali pitanje je hoće li preživjeti do rođendana?

Edmir Škorić

Prije šest godina dva su kluba, Karlovac i Varteks, izbačeni iz Prve lige zbog financijskih problema, a slična sudbina mogla bi da zadesi još jednan klub.

Upitno je hoće li Istra 1961 i Cibalia dočekati kraj sezone. U Puli je i više nego alarmantna situacija, a ništa bolje nije ni u timu iz Vinkovaca.

Račun Cibalije je sedmicama već blokiran, klub su napustili svi bitniji igrači, a navijači traže odlazak čelnika kluba, koje smatraju najvećim problemom u Cibaliji.

U četvrtak 8. februara Cibalijini Ultrasi najavili su sastanak jer je "pet do 12".

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Ljubitelji nogometa, Cibalije i Vinkovaca, iako smo navikli na preživljavanje i borbe za opstanak, naš klub se nalazi u najtežoj situaciji do sada. Klupski račun je blokiran, predstečajna rata uskoro dolazi na naplatu, a većini igrača klub duguje pozamašne iznose. Ako se na to još nadoda i nestručni kadar koji vodi klub bez ikakve odgovornosti, vlasnik kojeg briga kako taj nestručni kadar radi, te činjenicu da se oko kluba kreću ljudi koji su tu radi kratkoročnih privatnih interesa, situacija se nažalost čini bezizlazna. Ovakva situacija bi mogla dovesti do gašenja kluba koji nagodinu slavi 100 godina postojanja i gušenja jedne lijepe nogometne priče. Dođi i pokaži stav nesposobnim, nekompetentnim i podobnima kako Cibalia nije ničija privatna firma ni igračka, nego klub koji ima ugled, tradiciju i veliku povijest koju nitko ne smije srozavati", objavili su Ultrasi.

Oni su također zamolili sve da dođu na satanak i da pomognu u spašavanju Cibalije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi