Klub X motiv navijačima Slobode za transparent

Prijateljski meč na Tušnju

Klub X motiv navijačima Slobode za transparent

E. Čaušević

Fudbaleri Slobode danas na svom stadionu igraju pripremni meč protiv Kluba X na Tušnju.

Tuzlanski klub danas na Tušnju igra svoju drugu pripremnu utakmicu, a protivnik im je Klub X, odnosno ekipa koja je sačinjena od ponajboljih fudbalera s područja Tuzlanskog kartona, a između ostalih, tu su bh. reprezentativci Vedad Ibišević i Samir Memišević.

Međutim, navijači Slobode nisu baš zadovoljni odabirom ovog protivnika, a to su pokazali transparentom koji se nalazi na tribinama Tušnja. 

"Je*o Vam žene X klub, mi smo uvijek bili XXL klub", poručili su navijači tuzlanskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi