Kluivert: Ne postoji ni najmanja šansa da dođe Wenger

Direktor PSG-a potvrdio

Kluivert: Ne postoji ni najmanja šansa da dođe Wenger

Edmir Škorić

Direktor PSG-a Patrick Kluivert prekinuo je glasine o mogućem dolasku Arsenea Wengera na Park Prinčeva.

Wenger bi mogao završiti 20-godišnju priču u Arsenalu na kraju sezone. S nestrpljenjem se očekuje rasplet situacije oko Wengerove  budućnosti. Jedni su uvjereni da Profesor odlazi, ali sam Francuz ne želi ništa da otkriva dok je sezona u toku,

Međutim, neizbježne su špekulacije, a Wenger se uporno već neko vrijeme povezuje s ekipom PSG-a. Zvuči nespojivo, a tamo smatra i nekadašnji Barcin napadač i danas direktor PSG-a Patrick Kluivert.

"Wenger u PSG-u? Ma to je laž. Tu nema ni 1 posto šanse da se to dogodi", kategoričan je bio Kluivert, tvrdeći da Unai Emery ostaje trener Parižana.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG se i dalje bori za titulu u Francuskoj, igra u završnici Kupa, ali navijači su nezadovoljni zbog ispadanja iz Lige prvaka. Podsjetimo, mada to svi već dobro znate, PSG je s 4:0 slavio u Parizu u osmini finala Lige prvaka, a onda je u revanšu u Barceloni izgubio 6:1 golovima u finišu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi