Klupa Sarajeva skače 'do neba', a Marinović hladan kao led

Najsmireniji čovjek na stadionu

Klupa Sarajeva skače 'do neba', a Marinović hladan kao led

Fudbaleri Sarajeva jučer su u derbiju 21. kola BH Telecom Premijer lige BiH savladali Borac.

Čak 10.000 gledalaca nazočilo je utakmici u Banjaluci, a kao bolji i kvalitetniji na kraju se pokazao gostujući sastav koji se pobjedom učvrstio na prvom mjestu na tabeli.

U trijumfu od 2:0 oba pogotka je postigao Benjamin Tatar, a posebno zanimljivo je bilo za vidjeti reakciju klupe Sarajeva u momentu kada se mreža domaćih prvi put zatresla.

Dok su Emir Hadžić i Danimir Milkanović skakali od uzbuđenja, šef stručnog štaba Vinko Marinović nije pokazivao emocije, ostao je hladan kao led.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poznat je Marinović kao osoba koja nije sklona podlijeganju euforiji, pa je bez suvišnih reakcija ispratio i pogodak koji bi mogao biti izuzetno bitan za Sarajevo u borbi za odbranu titule.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

malibega
Krajnje profesionalno, zna da nije gotov posao s 0-1, zato smo završili levate poslije!
14 0
Qwertz1
tako je kad igras protiv svojih.
5 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti