Kmetaš i Seferović složni: Najbitnija su tri boda, hvala publici na podršci

Iskra slavila protiv FK Vitez

Kmetaš i Seferović složni: Najbitnija su tri boda, hvala publici na podršci

S. Mlaćo

Iskra je jučer upisala prva pobjedu u novoj sezoni Druge lige Zapad. Bugojanci su pred svojim navijačima u zaostalom susretu 2. kola savladali FK Vitez 2:1.

Nakon meča svoje vođenje utakmice dali su kapiten Haris Seferović i šef struke Safet Kmetaš.

"Hvala publici koja je došla u velikom broju. Mi igrači smo dali sve od sebe, znali smo da će biti teško, Vitez je je jedna od najboljih ekipa u ligi. Prvo poluvrijeme smo išli na svježinu, postigli dva pogotka, dok smo u drugom se malo povukli, nestalo nam je snage. Uz Božiju pomoć uspjeli smo slaviti. Sada idemo NK Vitez i tamo želimo da ostanemo neporaženi", kazao je Seferović.

Zadovoljan je bio i trener Kmetaš.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

"Tri boda su najbitnija. Mislim da smo u Cazinu istrošili, a danas smo pokazali kvalitet i to pred velikim brojem navijača. Odavno nije bilo ovako. U Vitez se idemo nadigravati i mislim da uz požrtvovanost svih igrača možemo do povoljnog rezultata. Ovu sedmicu moramo raditi na fizičkoj spremi", jasan je bio Kmetaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi