Knezović: BiH će igrati na SP
Zoster svira na dodjeli nagrada za najboljeg fudbalera

Frontmen “Zostera” za SportSport.ba

Knezović: BiH će igrati na SP

Za zabavni dio programa na gala manifestaciji prvog Izbora fudbalera BiH u organizaciji portala SportSport.ba zadužena je mostarska grupa Zoster koja će se publici u dvorani KSC Skenderija “Dom mladih” svojim pjesmama zabaviti prisutne, ali i publiku kraj malih ekrana.

Mario Knezović je frontmen grupe, ujedno i vokal, a za SportSport.ba nije krio zadovoljstvo dolaskom u Sarajevo.

“Naravno da nam je drago biti dio spektakla. Očekujem da se svi dobro provedu i lijepo zabave”, kazao je Knezović za najčitaniji sportski bh. portal.

Mladi mostarski muzičar od nogometa najviše voli evropska i svjetska prvenstva.
Taman kada zapamtim nekog igrača u klubu on promijeni sredinu tako da ne stignem sve upratiti (smijeh, op.a). Nisam baš u toku sa dešavanjima u domaćem nogometu, kao ni stranom, iako se iz novina pokušavam informirati o aktuelnostima. No, nije tajna da pratim najveće smotre kao što su Evropska prvenstva ili Mundijali. To mi je poseban gušt.

Ipak, Knezović zna ko su najbolji fudbaleri BiH.

Ko nije čuo za Ibiševića i ostale igrače koji ove godine igraju u vrhunskoj formi. Riječ je o mladim nogometašima koji će kroz koju godinu-dvije pokazati da su među najboljim u Evropi. Stoga sam siguran da će BiH igrati na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj republici”, naglasio je Knezović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti