Ko će dovesti Salaha? Kladionice su i to uvrstile u ponudu

Gdje će Egipćanin?

Ko će dovesti Salaha? Kladionice su i to uvrstile u ponudu

E. Škorić

Fanovi Liverpoola se boje da će izgubiti Mohameda Salaha, ali kladionice su uvjerene da će Egipćanin otići s Anfielda, možda ne ovog ljeta, ali u dogledno vrijeme.

Neki izvještaji tvrde da je Lionel Messi razgovarao s čelnicima Barcelone i da im je 'naredio' dovođenje Salaha, za kojeg bi klubovi trebali ponuditi znatno više od 100 miliona funti.

Prema stranim kladionicama, favorit za Salahovo dovođenje je upravo Barcelona s koeficijentom 6. Real Madrid je drugi s koeficijentom 7, slijedi PSG s koeficijentom 21, Juventus 26, dok se najmanje šansi daje Bayernu s koeficijentom 34.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Salah je imao nevjerovatnu sezonu u dresu Liverpoola, igrao je i finale Lige prvaka, ali se nažalost povrijedio, pa je zbog toga propustio prvi meč na Mundijalu protiv Urugvaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi